Verlichting

Een functioneel lichtplan

Wilt u ook heerlijk buiten zitten wanneer het wat eerder donker wordt, maar nog wel aangenaam warm is? Of grenst uw woonkamer aan uw tuin en kijkt u liever niet in een donker gat? Dan is tuinverlichting een echte aanrader. Door op verschillende plekken in de tuin sfeerverlichting te laten aanleggen, geniet u niet alleen overdag maar ook ‘s avonds van uw tuin. 
Tuinverlichting aanleggen laat u natuurlijk doen door Heijkoop Tuinvormgeving. Wij nemen de plekken waar de verlichting moet komen mee in het tuinontwerp. Zo ontstaat er een mooi en functioneel lichtplan dat bij de tuininrichting past.

Een functioneel lichtplan
Soorten tuinverlichting

Soorten tuinverlichting

Om een fijne sfeer in de tuin te creëren, kunnen we verschillende soorten tuinverlichting aanleggen. Er is de meer functionele buitenverlichting, zoals de lamp bij de voordeur of garagedeur. Daarnaast is er sfeerverlichting. Dan kunt u denken aan: 

  • Wandlampen: hangen aan de schutting of de gevel van uw woning. Ze geven functioneel licht, maar zijn ook heel sfeervol. Zeker de wat kleinere wandlampjes die hun licht naar boven en beneden schijnen. 
  • Grondspots: schijnen hun licht vanaf de grond naar boven. Ze zijn zeer geschikt om een element in uw tuin in de spotlight te zetten, zoals die mooie boom of die border vol bloemrijke planten. 
  • Staande lampen: zijn de ideale verlichting voor uw tuinpad of terras. Het zijn echte sfeermakers, maar ook functioneel omdat goed zichtbaar is waar u loopt. 
  • Tafellampen: zijn makkelijk verplaatsbare lampen die u neer kunt zetten waar u op dat moment wat extra licht nodig heeft. Bij de zithoek op de veranda of op de eettafel tijdens het natafelen. 
  • Vijververlichting: ideaal om ook ‘s avonds van uw vijver te genieten. Zeker in een zwemvijver een echte aanrader. 

Tuinverlichting aanleggen door Heijkoop Tuinvormgeving

Laat u bij uw tuinontwerp meteen de tuinverlichting aanleggen? Dan maken we bij Heijkoop Tuinverlichting een lichtplan en werken we alle kabels in uw tuin netjes weg. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw tuinverlichting makkelijk te bedienen is. Elke avond handmatig de tuinverlichting aan- en uitzetten is niet nodig. We sluiten een systeem aan waarmee u zelf kunt instellen wanneer de verlichting aan- en uitgaat. Zo heeft u daar geen omkijken naar en gaat de tuinverlichting altijd branden als het donker wordt.

Wilt u ook tuinverlichting laten aanleggen die perfect in uw droomtuin past? Bel met Heijkoop Tuinvormgeving en we informeren u over de mogelijkheden. 

Tuinverlichting aanleggen door Heijkoop Tuinvormgeving

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord