Houtbouw

Diverse mogelijkheden

Houtbouw is de laatste jaren aan een opmars bezig en zien we in steeds meer tuinen terugkomen. Vooral veranda’s, overkappingen en tuinhuisjes zijn populair. Maar houtbouw zijn ook schuurtjes, vlonders, beschoeiingen en schuttingen. Bij Heijkoop Tuinvormgeving bouwen en plaatsen we het allemaal. 

Heeft u een nieuwbouwhuis en staat er nog geen schutting rondom uw tuin? Dan nemen we die mee in ons tuinontwerp. Of wilt u in uw nieuwe tuin ook een overdekte plek om te zitten als het net iets minder goed weer is? Dan kijken we samen waar een veranda of tuinhuisje het beste binnen het tuinontwerp past.

Houtbouw diverse mogelijkheden
Houtbouw als veranda’s, overkappingen en tuinhuisjes

Houtbouw als veranda’s, overkappingen en tuinhuisjes

Hoe ziet ontspannen in eigen tuin er voor u uit? Doet u dat onder een parasol op het terras? Of zit u liever onder een houten veranda, overkapping of tuinhuisje? Zodat u ook lekker buiten kunt zitten als het waait, iets minder warm is of de zon heel fel schijnt. En waar uw tuinmeubels droog staan als het regent, waardoor u niet dagelijks de kussens binnen hoeft te halen. 

Bij Heijkoop Tuinvormgeving leveren we geen standaard houtbouw. Al onze veranda’s, overkappingen en tuinhuisjes maken we zelf op maat. Samen met u tekenen we ze in binnen het tuinontwerp en werken we ze verder uit in een schets. Daarbij houden we ook rekening met uw woning en de rest van tuin. Het moet natuurlijk wel allemaal mooi bij elkaar passen. Niet alleen als het om het formaat gaat, maar ook als we het hebben over de vormgeving en de kleur van het hout. 

Houtbouw als schuttingen, schuurtjes en vlonders

Is de garage er om te klussen en heeft u nog een extra schuurtje nodig voor de fietsen? Of woont u aan het water en wilt u graag een vlonder laten plaatsen? Ook dan helpen we u bij Heijkoop Tuinvormgeving graag. Want als het om houtbouw gaat, hebben we het ook over vlonders en beschoeiingen voor langs het water. En over de houten schutting die u wilt plaatsen om uw tuin af te schermen van de buren. Zelfs al u een compleet schuurtje op maat wilt laten bouwen kan dat. 

Bij al het houtbouw houden we rekening met het ontwerp van de rest van de tuin en van uw woning, zodat het geheel goed bij elkaar past. Wilt u ook een veranda, tuinhuisje, vlonder of schutting laten plaatsen? Bel met Heijkoop Tuinvormgeving en we informeren u graag over de mogelijkheden. 

Houtbouw als schuttingen, schuurtjes en vlonders

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord