Onderhoud

Het hele jaar door genieten van uw tuin!

Grasmaaien, bemesten, snoeien, onkruid wieden, opruimen… in een tuin is bijna het hele jaar door genoeg te doen. Als u groene vingers heeft en het ontspannen vindt om in de tuin te werken, dan kunt u veel zelf doen. Maar als uw tuin erg groot is, u veel maar niet alles zelf kunt of u gewoon niet voldoende tijd heeft, dan kan Heijkoop Tuinvormgeving het onderhoud van uw tuin verzorgen. Want wie zorg besteedt aan tuinonderhoud, haalt alles uit de tuin wat erin zit. U wilt toch ook het hele jaar door van uw tuin genieten? Met het tuinonderhoud van Heijkoop Tuinvormgeving weet u dat dit zeker gaat lukken.

Het hele jaar door genieten van uw tuin!
Periodiek en op losse afspraak

Periodiek en op losse afspraak

Bij Heijkoop Tuinvormgeving verzorgen we tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren op contractbasis en op losse afspraak. Zo kunnen we bijvoorbeeld de afspraak maken dat we jaarlijks twee keer langskomen voor het voorjaars- en najaarsonderhoud. Maar vaker kan natuurlijk ook. Elke 3 maanden, 6 weken, 3 weken of zelfs wekelijks. Het hangt er maar net vanaf wat en hoeveel u wilt dan we in uw tuin doen. 

Het is ook mogelijk om een losse afspraak voor tuinonderhoud bij Heijkoop Tuinvormgeving te maken. Dat kan bijvoorbeeld als u een keertje wat minder tijd heeft om het voorjaars- of najaarsonderhoud te doen. Als de haag wel heel hard groeide of als het gazon er opeens niet meer zo levendig uitziet als zou moeten. Wat het onderhoud in uw tuin ook is, wij helpen u graag om de boel weer op orde te maken.

Onderhoudsroutine tuinonderhoud

Als we tuinonderhoud bij u komen uitvoeren, kijken we altijd hoe de beplanting ervoor staat en doen we wat er nodig is of wat u door ons wilt laten doen. Dan kunt u denken aan:

  • bemesting; 
  • snoeibeurt van heggen, heesters en bomen;
  • op tijd ingrijpen bij ziekte; 
  • vervanging van planten;
  • maaien.

Wilt u tijdens een onderhoudsbeurt uw beplanting aanpassen? Dan geven we u graag een goed advies over beplanting die qua hoogte, kleur, grondsoort, zonlicht én sfeer het beste bij uw tuin past. 

Wilt u ook genieten van een tuin die het hele jaar mooi onderhouden is? Bel met Heijkoop Tuinvormgeving en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Onderhoudsroutine tuinonderhoud

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord