Grond- en straatwerk

Eindeloze mogelijkheden

Zonder bestrating is uw nieuwe tuin niet compleet. Een mooi terras en een tuinpad van het ene naar het andere deel van de tuin? Met grote keramische tegels, klassieke kleine waaltjes en sierbestrating geeft u het vorm zoals u dat voor ogen hebt. 
Bij Heijkoop Tuinvormgeving is de bestrating laten aanleggen een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp dat we voor u tekenen. Waar komen de terrassen? Wat voor tegels wilt u daar hebben? Waar komt een tuinpad? Gebruiken we daar klassieke waaltjes voor of toch liever wat anders? En wat leggen we voor de schuur of garage? Als u bestrating laat aanleggen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Eindeloze mogelijkheden
Bestrating laten aanleggen in de tuin

Bestrating laten aanleggen in de tuin

Bestrating laten aanleggen kan pas na het helemaal leeghalen en uitgraven van de tuin. Stel dat u een nieuwbouwhuis kocht. Dan hoeft alleen het uitgraven nog te gebeuren. Heeft u een bestaande tuin? Dan halen we die ook helemaal voor u leeg en voeren we de oude bestrating af. Hetzelfde doen we met de grond na het uitgraven van uw tuin. Daarvoor beschikken we zelf over de kraantjes en shovels. 

Wat ook nog aan het bestraten voorafgaat, is het leggen van kabels en leidingen. Kiest u voor sfeerverlichting of automatische beregening in uw tuin? Dan werken we de kabels en leidingen daarvoor natuurlijk het liefste onzichtbaar weg. Dat doen we onder de bestrating. 

Als dat allemaal op orde is, kan het bestraten van uw tuin beginnen. Daarbij zorgen we er uiteraard altijd voor dat we de bestrating zo aanleggen dat de waterafvoer in de tuin goed geregeld is. U moet niet hebben dat het water tijdens een flinke regenbui via de tuindeur naar binnen komt. 

Keramische tegels of waaltjes

Bestrating laten aanleggen kan met keramische tegels, betontegels, natuursteen of klassieke waaltjes. Of een combinatie van de vier. Bij Heijkoop Tuinvormgeving helpen we u graag bij uw keuze. Soms nemen we tijdens de ontwerpfase al tegels mee waarvan we denken dat ze goed bij uw tuin passen. Of we spreken samen af bij de leveranciers waarmee we samenwerken. Wij zorgen er vervolgens zelf voor dat we de bestrating op tijd hebben. Daarom werken we altijd met dezelfde leveranciers, die een goede kwaliteit leveren voor een aantrekkelijke prijs.

Wilt u ook bestrating laten aanleggen die perfect in uw droomtuin pas? Bel met Heijkoop Tuinvormgeving en we informeren u over de mogelijkheden. 

Keramische tegels of waaltjes

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord