Projecten

Tuinontwerp voorbeelden

De afgelopen jaren werkten we bij Heijkoop aan tal van verschillende projecten. Om inspiratie op te doen, hebben we hier voor u een aantal op een rijtje gezet. Daarbij onderscheiden we 5 verschillende stijlgroepen.

Kleine voortuin in Barneveld

Kleine voortuin aangelegd in Barneveld

Project bekijken

Moderne tuin in Berghem

Moderne tuin aangelegd in Berghem compleet met zwembad, veranda, beregening en tuinverlichting

Project bekijken

Moderne tuinen

Tijdloos en strak

Industriële lampen in een tijdloze ruime tuin. Strakke vormgeving en meerdere terrassen. Is de moderne tuin wat voor u? Bekijk de foto's en neem contact op.

Project bekijken

Landelijke tuinen

De keuze voor stijlvol klassiek

Geniet het hele jaar door van een landelijke tuin. Rijk aan beplanting en klassieke inrichting. Wordt dit uw nieuwe tuin? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Project bekijken

Kantoortuinen

Verbind binnen met buiten

Nieuwe ideeën opdoen? Uw zakenrelaties ontvangen op een prachtige plek omgeven met groen? Kies voor een kantoortuin en geef uw werkplek een boost. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Project bekijken

Water-/vijvertuinen

Breng de natuur dichtbij

In deze tuin neemt de vijver een centrale plek in. Een vijver met planten, vissen of zelfs een zwemvijver? Bij Heijkoop tuinvormgeving is geen idee te gek. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Project bekijken

Stadstuinen

Creëer rust in een drukke omgeving

Woonbaar in een drukke omgeving? Creëer een plek voor jezelf in de tuin. Beschutte zitplekken, volle beplating en groenblijvende hagen geven u de rust en privacy waar u naar op zoek bent. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Project bekijken

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord