Tuinonderhoudscontract

Geen omkijken naar tuinonderhoud

Wilt u een tuin laten aanleggen en er daarna geen omkijken meer naar hebben? Dan is het totaalpakket van Heijkoop Tuinvormgeving precies wat u zoekt. Dan sluit u na de aanleg van uw tuin een tuinonderhoudscontract bij ons af. Zo heeft u geen omkijken naar uw tuin en hoeft u alleen maar van uw nieuwe tuin te genieten. 

Het doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarnaast zorgen we er met een onderhoudscontract ook voor dat de tuin langer mooi blijft en u van de beplanting en tuinelementen langer plezier heeft.

Geen omkijken naar tuinonderhoud
Tuinonderhoudscontract voor onmisbaar onderhoud

Tuinonderhoudscontract voor onmisbaar onderhoud

Bij Heijkoop Tuinvormgeving hebben we jarenlange ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen. Daardoor weten we dat het onderhoud er nogal eens bij inschiet. Nu is er niet veel mis met een wat verwilderde tuin, maar tegenwoordig vinden we ook in de tuin veel snufjes. Denk aan een automatische beregening. Dat is een systeem dat jaarlijks onderhoud nodig heeft. Zo moet het winterklaar worden gemaakt om te voorkomen dat het bij vorst kapot gaat. Ons tuinonderhoudscontract biedt hier uitkomst. 

Ook het groen in de tuin heeft onderhoud nodig wil het mooi blijven. Het een beetje laten groeien, kan het helemaal geen kwaad. Maar de droomtuin die u in uw hoofd had en liet aanleggen, blijft alleen met het juiste onderhoud zo mooi als die na oplevering was. Daarom komen we bij Heijkoop Tuinvormgeving graag langs voor de volgende onderhoudswerkzaamheden:

  • bemesting; 
  • snoeibeurt van heggen, heesters en bomen;
  • op tijd ingrijpen bij ziekte; 
  • vervanging van planten;
  • maaien.

Tuinonderhoud abonnement

Met het totaalpakket van Heijkoop Tuinvormgeving leggen we niet alleen uw droomtuin aan, maar zorgen we ervoor dat het ook uw droomtuin blijft. Daarvoor sluit u een tuinonderhoudscontract bij ons af. Zo weet u zeker dat het noodzakelijke onderhoud altijd wordt gedaan, elk jaar weer. 

Heeft u een haag in de tuin? Dan snoeien we die op de momenten dat dit nodig is. En het gazon? Die bemesten en maaien we. Zo gaat het met alles in uw tuin; van de planten en verlichting tot het vijver of zwembad. Wij verzorgen het onderhoud waardoor we u ontzorgen. Dan hoeft u alleen maar te genieten. 

Wilt u ook jarenlang het hele jaar door genieten van uw droomtuin? Bel met Heijkoop Tuinvormgeving en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Tuinonderhoud abonnement

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord