Over ons

Uw droomtuin realiseren we samen! Heijkoop Tuinvormgeving

Uw droomtuin realiseren we samen!

Verhuisde u naar een nieuwe woning, maar voldoet de tuin nog niet aan uw wensen? Of kocht u een nieuwbouwwoning waarbij de tuin nog helemaal ‘kaal’ is? Dan wacht er een grote klus. En omdat u een tuin wilt waar u in uw eigen sfeer kunt genieten van het buitenleven, is het tuinontwerp ontzettend belangrijk. Het moet voldoen aan uw wensen en de buitenruimte zo goed mogelijk tot zijn recht laten komen. 

Bij tuinontwerpbureau Heijkoop Tuinvormgeving uit Lunteren is dat precies wat we sinds 2006 doen: samen met u een tuin realiseren waarin u zich jarenlang thuis voelt.

Hoe het allemaal begon

Kees Heijkoop begon in 2006 met het realiseren en onderhouden van tuinen voor particulieren en bedrijven in heel Nederland. Dat ging al snel zo goed dat er bij tuinontwerpbureau Heijkoop Tuinvormgeving inmiddels twee vaste krachten in dienst zijn. Ook leidt Kees regelmatig stagiairs op. Daarmee is Heijkoop Tuinvormgeving een hoveniersbedrijf dat breed inzetbaar is. Zoals Kees het zelf zegt:

‘We doen alles, als het maar buiten is. Van tuinontwerp tot tuinaanleg, van tuinonderhoud tot bestrating en het aanleggen van zwembaden en vijvers. Allemaal precies zoals de klant het wil hebben.’

Hoe het allemaal begon
Werkwijze van tuinontwerpbureau Heijkoop Tuinvormgeving

Werkwijze van tuinontwerpbureau Heijkoop Tuinvormgeving

Besluit u tuinontwerpbureau Heijkoop Tuinvormgeving te benaderen voor het aanleggen van uw tuin, dan verzorgt Kees altijd het eerste contact. Hij komt bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Die vertaalt hij vervolgens naar een tuinschets. Daarna komt hij weer bij u langs om de schets samen door te nemen. 

Is het precies wat u zoekt? Of ziet u sommige dingen liever anders? Als de schets helemaal naar wens is, volgt de materiaalkeuze. Dat is de laatste stap voor de offerte, die Kees ook altijd persoonlijk met u doorneemt. Het past bij de persoonlijke aanpak waar Kees van houdt, waarbij het nakomen van afspraken voor hem heel belangrijk is.

Van een compleet nieuwe tuin tot tuinonderhoud

Naast het aanleggen van een compleet nieuwe tuin, kunt u bij tuinontwerpbureau Heijkoop Tuinvormgeving ook terecht voor tuinonderhoud. Heeft u een haag die u jaarlijks wilt laten snoeien? Of een gazon dat een goede verzorging nodig heeft? Dan doen we dat graag voor u. Tuinonderhoud kan zo vaak als u zelf wilt; een paar keer jaar, maandelijks, maar ook wekelijks. 

Wilt u ook genieten van het buitenleven in een tuin die helemaal voldoet aan uw wensen? Bel met Heijkoop Tuinvormgeving en we informeren u over de mogelijkheden.

Van een compleet nieuwe tuin tot tuinonderhoud

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord