Aanleg

Aanleg van uw droomtuin

Aanleg van uw droomtuin

Als het tuinontwerp volgens de papieren tuintekening die u ons liet maken akkoord is, kunnen we bij Heijkoop Tuinvormgeving aan de slag met aanleggen van uw droomtuin. De tuintekening krijgt zo vorm en vertaalt zich in de levende tuin die u vanaf het begin voor ogen had. 
Een tuin laten aanleggen is een samenspel van techniek, precisie en een blijvende focus op uw tuinwensen. Bij Heijkoop Tuinvormgeving verliezen we die nooit uit het oog en voeren we bij de tuinaanleg het tuinontwerp nauwgezet uit.

Volledig ontzorgd

Een tuin laten aanleggen door Heijkoop Tuinvormgeving betekent dat u een vast aanspreekpunt heeft. Zo verloopt de tuinaanleg snel en efficiënt en blijven we altijd in goed overleg met u. Zo helpen we u ook bij de keuze voor de materialen. Soms nemen we tijdens de ontwerpfase al materialen mee waarvan we denken dat ze bij u passen. Het kan ook zijn dat we samen afspreken bij onze leveranciers. 

Wij zorgen er vervolgens zelf voor dat we de materialen op tijd hebben. Daarom werken we altijd met dezelfde leveranciers, waarvan we weten dat ze goede kwaliteit leveren voor een aantrekkelijke prijs.

Volledig ontzorgd
Van gazon tot zwembad

Van gazon tot zwembad

In de tuintekening tekenen we alle grotere elementen die in uw tuin moeten komen in. Daarnaast zijn ook de kleinere details ons niet ontgaan. Bij het creëren van de juiste tuinsfeer telt immers elk detail. Dan kunt denken aan:

  • sier- en erfbestrating;
  • schutting, vlonders, veranda, tuinhuisje;
  • vijver of waterval;
  • zwembad of zwemvijver;
  • automatische tuinberegening; 
  • verlichting; 
  • timmer- en metselwerk.

Bij Heijkoop Tuinnvormgeving leggen we de tuin van uw dromen aan. Dat kan dus ook een tuin met zwembad, vijver of veranda zijn. De werkzaamheden doen we zoveel mogelijk zelf of besteden we uit aan partners waar we al lang mee samenwerken.

Tuin aanleggen kosten

De kosten voor een tuin laten aanleggen hangen van meerdere factoren af. Zo speelt de grootte van uw tuin een rol. Dat bepaalt immers hoe lang we bezig zijn en hoeveel materialen er nodig zijn. Ook de materiaalkeuze en tuinelementen als een vijver of zwembad spelen een rol.  

Wilt u ook een tuin laten aanleggen die helemaal voldoet aan uw wensen? Bel met Heijkoop Tuinvormgeving en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Tuin aanleggen kosten

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord