Bestrating voor tuin en erf

Bestrating is een belangrijke sfeerbepaler in de tuin. Maar hoe kiest u? Er is tegenwoordig zoveel keuze in materiaal, formaat, kleur, afwerking, kwaliteitsklasse. Heijkoop Tuinvormgeving geeft deskundig advies en legt de bestrating voor uw tuin of erf professioneel aan.

Keuze van bestrating

In het traject van tuinontwerp en tuinaanleg is de keuze voor de soort bestrating een belangrijke. Wij nemen verschillende materialen mee tijdens de bespreking van het tuinontwerp of gaan met u langs bij een leverancier. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de bestrating er in het echt uit komt te zien.

Deskundig advies

We geven advies over welke soort bestrating het beste past bij de tuinsfeer die u wilt creëren, en die tegelijkertijd een geheel vormt met uw woning. Praktische zaken als onderhoud en kleurvastheid worden uiteraard ook meegenomen.

Vakkundige aanleg

Is de keuze van de bestrating bepaald, dan kunt u met een gerust hart de bestratingswerkzaamheden aan ons overlaten. Wij leveren vakkundig grondwerk en leggen de bestrating nauwkeurig en strak op zijn plek. Van terrassen en tuinpaden tot complete bestrating rondom een school, bedrijf of appartementencomplex.

Bel 06 43 90 42 49 of neem online contact met ons op.